Obama vs Trump angående Nordkorea

Enligt Fox News har Trump gjort något fantastiskt genom att möta Nordkoreas ledare Kim Jong-Un. Men under Obama-eran lät det annrolunda. Då var de vansinniga över att Obama sagt att han gärna diskuterat med Jong-Un.

När Obama i en intervju sa att han kunde tänka sig att möta diktatorer för att diskutera politik, gick Fox News till frontalangrepp. Att sitta ner och prata med en diktator är totalt vansinne.

Men när Donald Trump nu gjort det, låter det helt annorlunda. Nu har Trump gjort något fantastiskt. Han har i princip ensam avvärjt ett världskrig med kärnvapen. Det är däremot vansinne. Jag skulle sätta en slant på att det Trump mest pratade om, var huruvida han kunde få tillgång att bygga ett hotell i landet.

Någon har satt ihop en video som visar Fox News och deras reaktioner på Obama versus Trump, och videoklippet visar tydligt hur Fox News är totalt opålitligt. Det är så vinklat att det är ren propaganda.

Om du inte tror mig, se Daily Show som har satt samman ett klipp på hur Fox News versus nationell TV i Nordkora behandlar ämnet. Fox hanterar Trump som om han är en envåldshärskare. Det är helt absurt – kolla här:

Tommy k Johansson

Född 1977 som en äkta småländsk lantis. Sedan 1997 har jag arbetat med att skriva om datorer, Internet och annan teknik. Jag har varit frilansare, redaktör och chefredaktör för en lång rad tidningar, nyhetsbrev och sajter. Från 2010 bloggar jag heltid på TkJ.se som är en av Sveriges ledande teknikbloggar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: