iSmarta Hem – Det blev en tidning!

Den sista januari skrev jag om att jag tagit på mig lite frilansjobb för att vara med och göra en ny tidning om smarta hem. Det lät så intressant att jag tackade ja, och sedan skrev jag ett par artiklar till tidningen.

Nu är resultatet ute i butik och på webben med TkJ-rabatt! iSmarta Hem utgåva 1! Jag tycker den blev riktigt bra, och jag är stolt över min insats. Vad som händer nu är att det ska göras ett nytt nummer. Det är förvisso bara en kvartalstidning men vi behöver redan börja skriva material.

Och min insats har ökat rejält, så nästa nummer av iSmarta Hem kommer innehålla betydligt mer material från undertecknad.

Och är det inte just precis det alla är ute efter, när de står vid tidningshyllan på Pressbyrån?

“Vilken tidning har mest TkJ?”

Kanske inte.

Men om man räknar alla ord jag har haft publicerade i tidningar, hamnar jag förmodligen väldigt högt upp på highscore-listan. 😉

Tommy k Johansson

Född 1977 som en äkta småländsk lantis. Sedan 1997 har jag arbetat med att skriva om datorer, Internet och annan teknik. Jag har varit frilansare, redaktör och chefredaktör för en lång rad tidningar, nyhetsbrev och sajter. Från 2010 bloggar jag heltid på TkJ.se som är en av Sveriges ledande teknikbloggar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.