Critical Role: I would like to rage

Critical Role

Those fuckers har kostat mig en hel del tid den senaste veckan! Critical Role är en videocast som strömmas varje torsdag, där ett gäng – enligt deras egna beskrivning – nördiga röstskådespelare spelar Dungeons & Dragons.

Det läggs upp på YouTube en vecka efter strömmandet. Den första säsongen med en miljard avsnitt på 3-4 timmar finns även att lyssna på son podradio, om du inte vill titta på deras video.

Det är roligt. Sjukt roligt. Den nya säsongen är mer invand, men den första har sina guldkorn. Framför allt Travis Willingham, som går in djupt i rollen som karaktären Grog, en halvjätte med en IQ på max tvåsiffrigt. Hans favorituttryck är “I would like to rage”, när hans karaktär går in i rageläge och ger extra skada.

Om du aldrig spelat rollspel är det här förmodligen helt obegripligt. Men om du gillar rollspel är det extremt underhållande.

Länk: Critical Role (hos Geeks & Sundry)

Kommentera