iSmarta Hem – Det blev en tidning!

Smarta Hem

Den sista januari skrev jag om att jag tagit på mig lite frilansjobb för att vara med och göra en ny tidning om smarta hem. Det lät så intressant att jag tackade ja, och sedan skrev jag ett par artiklar till tidningen.

Nu är resultatet ute i butik och på webben med TkJ-rabatt! iSmarta Hem utgåva 1! Jag tycker den blev riktigt bra, och jag är stolt över min insats. Vad som händer nu är att det ska göras ett nytt nummer. Det är förvisso bara en kvartalstidning men vi behöver redan börja skriva material.

Och min insats har ökat rejält, så nästa nummer av iSmarta Hem kommer innehålla betydligt mer material från undertecknad.

Och är det inte just precis det alla är ute efter, när de står vid tidningshyllan på Pressbyrån?

“Vilken tidning har mest TkJ?”

Kanske inte.

Men om man räknar alla ord jag har haft publicerade i tidningar, hamnar jag förmodligen väldigt högt upp på highscore-listan. 😉

Kommentera